Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Strategische ondersteuning

Schrijft uw organisatie zelf uw plan van aanpak, maar bent u wel op zoek naar een kritische, externe blik op dit plan door onze ervaren tenderstrategie door onze ervaren tenderstrategen? Dat kan!
  
Waar wij op letten zijn o.a.: 

  • Raakt u de beoordelingscriteria en vormvereisten uit de leidraad van de klant? 
  • Wordt de ‘vraag achter de vraag’ van de klant beantwoord? 
  • Zijn uw aanpak en maatregelen SMART omschreven en hoe kan dit beter? 
  • Raakt uw aanpak en maatregelen de zorg van uw klant en hoe beoordeelt deze uw plan?  
  • Zijn uw aanpak en maatregelen daadwerkelijk begrijpelijk gezien vanuit uw klant? 
  • Is uw tekst pakkend, is de redenatie navolgbaar en goed Nederlands? 
  • Sluiten uw (eventuele) planningen, (faserings-)tekeningen, risicodossiers aan op het plan (meerwaarde) en zijn deze duidelijk en begrijpelijk? 

Daarbij nemen we geen blad voor de mond. Het zijn brutaal eerlijke reviews op basis van de ervaring van het schrijven van honderden plannen en het ontvangen van honderden beoordelingen die ons in staat stellen om uw plan naar een nieuw niveau te tillen. We plaatsen niet alleen een opmerking langs de zijlijn, maar doen ook concrete en praktische voorstellen ter verbetering en leggen uit wat waarom wel en niet werkt. 
 
Een goede review kost tijd. Belangrijk is het dat in een zo vroeg mogelijk stadium (vaak al vanaf het eerste tenderoverleg) wordt meegekeken. Op deze manier kunnen we niet alleen de op tekst en inhoud sturen, maar ook op het proces welke een belangrijke impact heeft op het eindresultaat en de totale tenderkosten. 

"We zijn brutaal eerlijk en mijden geen heilige huisjes om het maximale eruit te halen"
- Maikel Schroën