Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Plan schrijven

Wij krijgen vaak de vraag of we 'even' een plan kunnen schrijven. De oplossingen zijn al (deels) bedacht en de vraag om het nog even mooi op te schrijven is wat rest. Dit kan, maar de winkans is dan kleiner en wij willen nu eenmaal winnen.
Wij zijn ervan overtuigd dat een winnend plan schrijven een expertise is, die niet zomaar 'even' wordt gedaan. Waarom? Omdat we, naast de inschrijfsom, voor het plan te maken hebben met een aantal succesfactoren, namelijk: 

  • Klantvraag en beoordeling.
  • De aanpak van de inschrijver; vaak de 'technische' oplossing als in fasering, planning, aanpak omgevingsmanagement, maar tegenwoordig zien we ook steeds vaker een duurzaamheidsaspect terugkomen.
  • Het geschreven plan van aanpak van de inschrijver.

Het is pas een succes wanneer alle drie de factoren op elkaar aansluiten. Als één succesfactor niet goed is ingevuld dan, u raadt het al, wordt de kans op succes vele malen kleiner.  
  
Bijvoorbeeld: Sluit de gekozen oplossing niet aan bij de klantvraag, dan kunnen we het nog zo goed mogelijk opschrijven, een maximale score zal door de beoordelaars niet gegeven worden. Maar andersom geldt dit ook; als de klantvraag door de inschrijver vertaald is in een perfecte oplossing (aanpak) en deze niet goed wordt opgeschreven.  
  
Precies daarom is plan schrijven voor ons meer dan even een dienst verlenen, het is een expertise.

 
"Ik ben al jaren actief als schrijver, daardoor ben ik in staat om verzorgde en verstaanbare teksten te schrijven voor uw plannen"
- Willem Sieders