Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Winnen in drievoud

Twee weken geleden werden we door onze klant Habenu - Van de Kreeke / Van de Kreeke getrakteerd op een heerlijk diner. De aanleiding was dat we samen maar liefst drie tenders achter elkaar hebben gewonnen. Een prachtige prestatie die zeker gevierd mag worden!

Aannemer Van de Kreeke schreef gelijktijdig in op drie verschillende aanbestedingen voor raamovereenkomsten voor rioleringswerkzaamheden. Eén voor het reinigen, inspecteren en renoveren van riolering in Sittard-Geleen, Beek, Beekdaelen, Stein en Brunssum, één voor het relinen van riolering in dezelfde gemeenten en één voor het reinigen, inspecteren en renoveren van riolering in Maastricht. Op deze laatste schreef Van de Kreeke in samen met Rions Riooltechniek uit Maastricht.

En met succes: Van de Kreeke won alle drie de tenders met het beste plan. We zijn enorm trots dat ons team hier een bijdrage aan heeft kunnen leveren. Ons team bestond uit Roni Furlan als technisch specialist, Maarten van Rooij als tendermanager, Eefje van den Berg als grafisch vormgeefster en Maikel Schroën als tenderstrateeg.

Door deze successen voert Van de Kreeke ook de aankomende vier jaar de rioleringswerkzaamheden uit in een groot gebied in Zuid-Limburg. Van de Kreeke, gevestigd in Nuth, zet hiermee een eerdere succesvolle samenwerking met de gemeenten voort.

René Krols, directeur van Van de Kreeke Speciale Technieken, is natuurlijk zeer te spreken over het resultaat. “In korte tijd hebben we samen met Zuyd Infra drie winnende plannen weten te produceren. Dat was allesbehalve eenvoudig. Maar met een gedreven team zijn we erin geslaagd de opdrachtgevers te overtuigen van onze expertise. Met drie raamovereenkomsten als geweldig resultaat.”