Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

In de zevende hemel!

Eerder dit jaar hebben we BESIX Infra Nederland ondersteund met het plan van aanpak voor het project Reconstructie Hemelsley in Sittard. Vol trots kunnen we nu bekend maken dat de inschrijving van BESIX Infra Nederland als beste uit de bus is gekomen! Een mooie kroon op onze samenwerking!

Gemeente Sittard-Geleen zocht een aanpak waarmee de werkzaamheden veilig en met zo min mogelijk hinder voor de omgeving zou worden uitgevoerd. Een flinke uitdaging vanwege onder meer de verkeersdrukte en de diversiteit aan ondernemers, bewoners en andere instanties in en rond het projectgebied. Behalve een planning, fasering en een werkwijze voor de bereikbaarheid vroeg de opdrachtgever ook naar een aanpak voor de communicatie en circulariteit.

Onze collega’s Raoul Dresens - Consul Infra en Willem Sieders - Consul Infra werkten hiervoor nauw samen met het projectteam van Besix Infra Nederland, onder leiding van Arjan van Ninhuijs. Gemeente Sittard-Geleen beoordeelde ons plan uiteindelijk als beste en heeft de opdracht daarom aan BESIX Infra Nederland gegund. De werkzaamheden starten begin 2024.