Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Referenties

 

 • Plan van Aanpak GW Leidingtechniek

  Wij van Zuyd Infra hebben ons ingezet voor het maken van een uniek plan van aanpak. Op deze manier hebben we met ons team van experts GW Leidingtechniek BV goed op weg geholpen met het winnen van deze tender. Dit project heeft in hen een zeer goede opdrachtnemer gevonden.

 • Plan van Aanpak Herinrichting Diependijkstraat Blerick e.o.

  De afgelopen weken hebben we samen met Heijmans gewerkt aan het winnende plan van aanpak voor de aanbesteding “Herinrichting Diependijkstraat Blerick e.o.” voor de gemeente Venlo. Deze Samenwerkingsovereenkomst (UAV-GC) betreft de engineering en het realiseren van een voorrangsplein op de Henriëtte Roland Holstlaan en de herinrichting van de Diependijkstraat in Blerick.
  Ook in de uitvoering blijven we Heijmans ondersteunen. Charlotte Berkhout verzorgt namelijk het omgevingsmanagement.

 • Plan van Aanpak Grondverzet 2022, perceel Limburg

  APK Group J. Daniëls BV heeft samen met Zuyd Infra op basis van beste prijs-kwaliteits verhouding de inschrijving gegund gekregen voor het werk “Grondverzet 2022, perceel Limburg” in opdracht van Enexis.

 • Plan van Aanpak N279

  Afgelopen maanden heeft Zuyd Infra samengewerkt in tenders met Dura Vermeer. Met de maximale EMVI-scores op omgevingsmanagement, fasering en doorstroming voor de Reconstructie Kempenbaan Oost - N2 voor de gemeente Veldhoven en het Groot Onderhoud N279 Asten-Meijel voor de provincie Noord-Brabant. Ook mogen wij van Zuyd Infra Dura Vermeer veel succes wensen met de uitvoering van de N279, een prachtig project!

 • Plan van Aanpak Mijnwater

  Recent heeft Mijnwater de aanbesteding uitgeschreven voor het aansluiten van het Kindcentrum Bekkerveld, gelegen in de oude HTS, op het bestaande warmtenet.
  Consul Infra heeft aannemer CS Infra BV ondersteund met het schrijven van het juiste Plan van Aanpak waarmee zij Mijnwater laten zien de juiste partner te zijn voor dit project.
  Ook gedurende het bouwteam en de uitvoering zal Consul Infra ondersteuning bieden aan CS Infra middels ontwerpbegeleiding, omgevingsmanagement en uitvoeringsbegeleiding.

 • Plan van Aanpak Nusterweg Sittard

  Dit project heeft Zuyd Infra, samen met Heijmans, gewonnen op het beste plan. Het project omvatte een wegreconstructie waarbij het riool vernieuwd werd. Het was van groot belang dat hier rekening gehouden werd met de bereikbaarheid van en naar de verschillende stakeholders. Een goede planning van de verschillende fases en een perfecte stakeholderbegeleiding was hierbij erg belangrijk. Tijdens dit project ondersteunden wij bij maken van de fasering en het maken van de verkeersomleidingen.

 • Plan van Aanpak Natuurmonumenten

  Dolmans Landscaping Group bv, vestiging Monsdal te Maastricht kent het groene Zuid-Limburgse heuvelland en haar behoeften als geen ander. Zij vertaalden hun expertise, samen met ons, in een winnende aanpak voor deze aanbesteding!
  We zijn trots dat we Ad Evers en zijn collega’s van Dolmans Landscaping hebben mogen ondersteunen met hun winnende inschrijving en wensen hen veel succes met de uitvoering.

 • Plan van Aanpak Kadeverbetering Aalsmeer

  We hebben Van Oostrum Westbroek B.V. ondersteund met het plan van aanpak te schrijven voor de aanbesteding Kadeverbetering Aalsmeer 3 Hogedijk (deel 2) voor het Hoogheemraadschap van Rijnland.
  Samen met Rudie van Oostrum en Teunis Meerkerk hebben wij ervoor gezorgd dat zij dit mooie project nu ook daadwerkelijk mogen gaan uitvoeren!