Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Referenties

 

 • Plan van Aanpak GW Leidingtechniek

  Wij van Zuyd Infra hebben ons ingezet voor het maken van een uniek plan van aanpak. Op deze manier hebben we met ons team van experts GW Leidingtechniek BV goed op weg geholpen met het winnen van deze tender. Dit project heeft in hen een zeer goede opdrachtnemer gevonden.

 • Plan van Aanpak Mijnwater

  Recent heeft Mijnwater de aanbesteding uitgeschreven voor het aansluiten van het Kindcentrum Bekkerveld, gelegen in de oude HTS, op het bestaande warmtenet.
  Consul Infra heeft aannemer CS Infra BV ondersteund met het schrijven van het juiste Plan van Aanpak waarmee zij Mijnwater laten zien de juiste partner te zijn voor dit project.
  Ook gedurende het bouwteam en de uitvoering zal Consul Infra ondersteuning bieden aan CS Infra middels ontwerpbegeleiding, omgevingsmanagement en uitvoeringsbegeleiding.

 • Plan van Aanpak Nusterweg Sittard

  Dit project heeft Zuyd Infra, samen met Heijmans, gewonnen op het beste plan. Het project omvatte een wegreconstructie waarbij het riool vernieuwd werd. Het was van groot belang dat hier rekening gehouden werd met de bereikbaarheid van en naar de verschillende stakeholders. Een goede planning van de verschillende fases en een perfecte stakeholderbegeleiding was hierbij erg belangrijk. Tijdens dit project ondersteunden wij bij maken van de fasering en het maken van de verkeersomleidingen.