Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Een jaar van groei en ontwikkeling bij Zuyd Infra

maarten

Omgevingsmanager Maarten van Rooij is vanaf volgende week 1 jaar in dienst en een belangrijk onderdeel van ons team!

Maarten besloot vorig jaar het avontuur bij ons aan te gaan als omgevings- en tendermanager. Hij maakt dagelijks impact op de omgeving door bij te dragen aan diverse projecten voor verschillende opdrachtgevers in Brabant en Limburg. Maarten is iemand met veel ervaring waardoor hij ook in staat is om junioren te begeleiden op gebied van omgevingsmanagement, zoals Thomas Middelweerd. Dit blijkt een gouden combinatie!

Onlangs hebben we, mede dankzij Maarten, een nieuw project voor de gemeente Utrecht binnengehaald. Maarten leidde het proces door een uitstekend BLVC-plan op te stellen en een sterk interview af te leveren!
De afwisseling in tenders- en diverse omgevingsmanagementprojecten zorgen voor groei en ontwikkeling. En dit is waar we bij Zuyd infra goed in zijn.. Combinatierollen die bijdragen aan groei!
“De uitdaging zit 'm in het balanceren tussen belangen, verwachtingen en de realiteit, waarbij het vooral gaat over het verbinden van mensen.”
Aldus Maarten.

Ben jij omgevingsmanager en spreekt dit verhaal je aan?
Neem contact met ons op via 0639606462 of stuur een motivatiemail naar Info@consulinfra.nl en we gaan graag het gesprek met je aan!