Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Vacature Omgevingsmanager

Net als Charlotte, Ruud, Ot en Willem groeien als omgevingsmanager?

Spreekt omgevingsmanagement jou aan, maar zijn de verschillende rollen die je overal leest net niet wat je zoekt óf wil je meer diversiteit in je werk, kom dan bij ons op gesprek! Want bij Zuyd Infra werkt het net even anders. Wij denken namelijk niet in hokjes. Jij gaat zelf deze rol invullen zoals jij dat wilt en op de projecten die bij jou passen. Of dat nu is bij een aannemer tijdens de uitvoering van infraprojecten, aan de voorkant van een project bij een gemeente of provincie, of misschien wel in een bouwteam. Ga vanuit onze vestiging in Den Bosch aan de slag bij opdrachten die jou interessant lijken. De mogelijkheden zijn talrijk.

Als omgevingsmanager ben je verantwoordelijk voor vlotte communicatie met alle stakeholders binnen een infrastructuurproject en zorg je ervoor dat rekening wordt gehouden met hun belangen. Je maakt afspraken en ziet erop toe dat deze worden nagekomen. Kortom, je bent een echte verbinder die niet vies is van wat Brabantse gezelligheid!

Alles is te leren!

Daarom kijken wij meer naar wie jij bent in plaats van wat je nu al weet of kunt. Belangrijk is wel dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Karakter, persoonlijkheid en routine zijn voor ons belangrijker dan "de perfecte CV" hebben. Jij maakt het verschil met wie je bent. Alle andere aspecten kun je leren: denk aan het opstellen van een stakeholderanalyse, het inrichten van een omgevingsapp, het schrijven van een BLVC-plan of invulling geven aan burgerparticipatie tijdens het ontwerpproces. Heb je dit al wel in je bagage? Dan is dat zeker een pré.

Hoe dan ook zul je tijdens onze projecten verschillende uitdagingen tegenkomen. Het mooie hiervan is dat jij bepaalt hoe jij deze uitdagingen aanvliegt en oppakt. Daarbij is het een hele geruststelling dat je dit niet alleen doet: met Zuyd Infra heb je altijd een ervaren en deskundig team achter je staan.

Interesse? Neem contact op met Maikel via +31 6 11087592

Wanneer kom jij langs voor een kop koffie op je nieuwe kantoor in Den Bosch?