Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Opdrachtgevers

Hieronder vindt u een aantal van de opdrachtgevers van Zuyd Infra. De opdrachtgevers zijn voor ongeveer de helft overheden voor de andere helft aannemers en ingenieursbureaus.

 

 

BAM Infra

BAM initieert, ontwikkelt, bouwt en onderhoudt projecten op het gebied van wonen, werken, transport en recreatie.

 

Besix Infra Nederland B.V.

Besix Infra is sterk gefocust op infrastructurele projecten in Nederland waarbij kwaliteit en innovatie een centrale rol spelen. Nieuwbouw, vernieuwbouw of renovatie.

 

BLM Wegenbouw

Als infrabedrijf realiseren ze projecten op het gebied van wegenbouw en industriebouw. Van straatwerk, rioleringen en grondwerk tot specialistische leidingsystemen.

 

GW Leidingtechniek BV

Ondergrondse & bovengrondse infrastructuur, gespecialiseerd in drink‐ en afvalwater projecten.

 

Heijmans

Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten in vastgoed, bouw & techniek en infra combineert in de werkgebieden Wonen, Werken en Verbinden.

 

HOMIJ

De activiteiten van HOMIJ zijn onderverdeeld in Projecten (nieuwbouw en renovatie) en Beheer & Onderhoud.

 

House of Tenders

House of Tenders is een consultancy bureau dat allerlei bedrijven verder helpt in de tenderbusiness.

 

Hurkmans Groep

Een multidisciplinaire projectspecialist in ondergrondse infra- en grondwaterprojecten.

 

Den Ouden Groep

Den Ouden Groep ontzorgt wereldwijd in bodemverbeteraars, biobrandstoffen, bodem-bemesting, bodemveiligheid, binnenstedelijke herinrichting en betonaanleg.

 

KWS Infra

KWS is marktleider in de wegenbouw en de productie van asfalt in Nederland

 

Milieu Adviesbureau Heel

Milieu Adviesbureau Heel heeft zich gespecialiseerd in alles wat met de milieuhygiënische kwaliteit van de bodem te maken heeft. Dit houdt in dat wij voor u (water)bodemonderzoeken, keuringen van partijen grond en milieukundige begeleiding van bodemsaneringen kan uitvoeren.

 

van Geleuken Infra

Van Geleuken Infra staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en innovatie. Slagvaardig en continue in ontwikkeling. Oprecht, authentiek en met moderne middelen gaan zij samen graag de uitdaging aan in aanleg, onderhoud en beheer van ondergrondse kabel – en leidingnetwerken.