Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Vacature Tenderschrijver

Maak het verschil met jouw gevoel voor taal!

Ben je een kei in het schrijven van teksten? Werk je efficiënt en met plezier samen in teamverband? Wil je jouw ambities en creativiteit de vrije loop laten? Laten we dan eens kennis maken!

Als tenderschrijver bij Zuyd Infra help je onze klanten, meestal aannemers in de infra, met het winnen van tenders. Je doet dit door plannen van aanpak te schrijven, die met een winnende strategie het beste worden beoordeeld door de opdrachtgever. En deze winnende strategie bepaal je natuurlijk altijd samen met het tenderteam.

Door jouw unieke kwaliteiten zijn de plannen aantrekkelijk geschreven, SMART geformuleerd en begrijpelijk en sluiten ze aan op de klantvraag. Tijdens het schrijfproces help je onze klant door mee te denken in brainstormsessies, informatie te verzamelen en kritisch door te vragen. Je bent dus niet bang om jouw gefundeerde mening te delen en tegengas te geven.

Je bent in staat informatie snel op te nemen en te verwerken, ook als je het vakgebied (nog) niet geheel tot in de puntjes kent. Je bent van nature nieuwsgierig, leert graag en stelt de juiste vragen om tot de kern te komen. Behalve een uitstekend taalgevoel heb je ook oog voor vormgeving.

Bij het uitwerken van het EMVI-plan schrijf je teksten die de inhoud raken, concreet zijn en tegelijkertijd prettig lezen. Waardoor onze klant én de opdrachtgever enthousiast worden en het plan als beste wordt beoordeeld! Naast het schrijven van teksten stem je af met je teamleden zoals de grafisch vormgever, zodat vorm en inhoud, tekst en illustraties elkaar versterken.

Je komt te werken in een jong, maar ervaren team. Jouw uitvalsbasis is onze vestiging in het Pettelaarpark in Den Bosch, maar soms werk je op locatie bij onze klant of, wanneer het zo uitkomt, vanuit huis. Zuyd Infra heeft ook vestigingen in Heerlen en Roermond-Herten.

Interesse? Neem contact op met Maikel via +31 6 11087592

Wanneer kom jij langs voor een kop koffie op je nieuwe kantoor in Den Bosch?