Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Sander Vaessens

Sinds juni van dit jaar werkt Sander Vaessens bij ons als ‘projectmanager’, een functietitel die gedeeld wordt door elke andere medewerker. Inmiddels heeft de 22-jarige civiele technieker uit het Zuid-Limburgse Mheer al bijdrages kunnen leveren aan zowel gemeenten als aannemers.
Dankzij mond-tot-mondreclame is Sander bij Consul Infra terechtgekomen. Zijn oud-studiegenoot Bas Beckers haalde hem over om ook te solliciteren. En daar heeft Sander geen moment spijt van. "Ik had al veel goede dingen over Consul Infra gehoord. En dat werd alleen maar bevestigd tijdens het sollicitatiegesprek via Microsoft Teams met Maikel en Iwan. Ik had nog sollicitaties lopen bij andere partijen, maar die heb ik afgezegd."

Geen nummer
Wat Sander vooral aanspreekt is dat het een klein bedrijf is. "Je bent hier geen nummer, wat bij grote aannemers nog wel eens kan gebeuren. Toen ik nog maar net in dienst was, was er al een barbecue met alle collega's bij Iwan thuis. Waar maak je dat mee, dat je met z'n allen bij de 'baas' thuis op bezoek gaat?"

Vrijheid
Bij Consul Infra krijg je ook meer vrijheid en verantwoordelijkheden, aldus Sander. "Al meteen werd ik gedetacheerd bij een opdrachtgever. Daar heb ik niet het gevoel dat ik onderaan moet beginnen." Je merkt het ook aan de contractvorm, legt Sander uit. "Als werkgever denkt Consul Infra met je mee. Als jij je ontwikkelt en meer waarde toevoegt, dan wordt dat gewaardeerd. Dat stimuleert natuurlijk enorm."

Ambitie
Waar hij over vijf tot tien jaar staat, kan Sander nog niet zeggen. “Momenteel werk ik bij een opdrachtgever in de kabels- en leidingen. Ik heb wel de ambitie om een rol als projectleider te vervullen, bijvoorbeeld in kabels- en leidingen de water- of de wegenbouw. En dat kan bij Consul Infra. Het is echt sjiek dat je bij verschillende disciplines ervaring kunt opdoen en niet vastgeroest zit op één en dezelfde plek.”

Net als Sander je carrière in de civiele techniek een kickstart geven?
Ben jij (bijna) afgestudeerd als civiel technicus en heb je zin om nog veel meer bij te leren? Wil je direct werken aan fantastische projecten voor grote partijen? En daar ook nog eens exceptioneel voor worden beloond? Plan dan snel een kennismakingsgesprek met onze job coach voor starters.