Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Roel detische

Roel Detische, al vanaf het prille begin van Consul Infra een steunpilaar binnen het bedrijf. Inmiddels is hij al ruim 3 jaar aan de slag bij ons en heeft hij het bedrijf helpen groeien van driekoppig bedrijf tot een team van 14 medewerkers met kantoren in Heerlen en Herten. Roel, inmiddels 31, heeft samen met medeoprichter Maikel Built Environment gestudeerd aan Zuyd Hogeschool. Na jaren aan verschillende projecten te hebben gewerkt voor landelijke aannemers is Roel terug in het mooie Limburg, terug op het oude nest. Hij haalt naar eigen zeggen veel energie uit zijn baan.

Hoewel Roel nog maar 31 is, heeft hij al bakken ervaring in de civiele techniek. Voordat hij bij Consul Infra aan de slag ging heeft hij meegewerkt aan prestigieuze projecten. Zo heeft hij een bijdrage geleverd aan het bouwen van een fly-over en twee spoorbruggen in Den Bosch. Daar heeft hij onder andere geleerd onder tijdsdruk te werken, leiding te geven en grenzen op te zoeken. Daarna heeft hij onder andere meegewerkt aan de bouw van een aquaduct in Leeuwarden en was hij uitvoerder bij verschillende werken aan de snelweg A9 in Noord-Holland. Oud-studiegenoten Roel en Maikel hebben altijd contact gehouden. “Tijdens onze opleiding samen was ik al van mening dat Roel en ik elkaar versterken” aldus Maikel. “Hij maakt overal het beste van en laat zich niet zomaar gek maken. Roel is de stabiele factor die mij in staat stelt om mezelf te zijn en met gekke ideeën te komen”. Toen een avontuur voor Roels toenmalige werkgever naar Denemarken niet door ging, voelde Maikel dat Roel open stond voor iets nieuws. Hij stelde hem voor om terug naar het zuiden te komen om weer samen aan projecten te werken.  Dat liet Roel zich geen twee keer zeggen. Hij pakte zijn biezen en trok terug naar Limburg om samen te werken met Maikel en Iwan. Zo geschiedde…

 Door zijn brede ervaring in de uitvoering, met een passie voor beton, sloot de kennis en ervaring van Roel goed aan op die van Maikel en Iwan. In het begin was het nog een beetje zoeken naar opdrachten, maar Roel pakte alles op wat langskwam. Van toezicht tot asfaltonderhoud en van het ondersteunen van tenders tot het uitvoeren van grote straatwerkprojecten.

“Iedereen kan van elkaar leren en hier haal ik veel energie uit. Wij zijn allemaal verschillend, maar iedereen streeft samen naar één doel: het beste resultaat voor onze klant

Een dienstverband bij Consul Infra is anders dan bij de meeste andere organisaties in de civiele techniek, vertelt Roel. "Je krijgt hier veel meer vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Ik werk niet meer bij een baas die mij de hele dag controleert, maar bij een werkgever die mij juist faciliteert in de taken die ik naar me toe heb getrokken. Dit geeft mij een heel vrij gevoel, ik kan zelfs mijn eigen uren en vakantiedagen inplannen zonder dat ik dit met mijn baas moet overleggen. Die keuzevrijheid komt op verschillende vlakken terug. “Je krijgt bij Consul Infra geen auto van de zaak, maar een mobiliteitsbudget. Daarmee kun je zelf bepalen of je een privé een nieuwe leaseauto rijdt of goede tweedehands auto, maar dan dus zonder bijtelling. Ik heb de vrijheid om opdrachten aan te dragen en sterker nog, ik kan een opdracht zelfs weigeren als ik die niet zie zitten.” Daarnaast vindt Roel zijn arbeidscontract met bonusregeling erg aantrekkelijk, want extra inzet en prestaties worden direct beloond. Dat zorgt ervoor dat je aanzienlijk meer kunt verdienen dan met een regulier contract, dat is voor hem een enorme plus. Het grootste voordeel echter, is het fijne, gedreven team binnen Consul Infra. "Iedereen kan en wil  leren van elkaar, hier haal ik veel energie uit. Wij zijn allemaal verschillend, maar iedereen streeft samen naar één doel: het beste voor onze klant." Al met al is Consul Infra volgens Roel een unieke werkgever. “Ik ervaar echt dat ik hier beter gewaardeerd en beloond word dan bij een aannemer. Terwijl ik wel bezig kan zijn met dat wat ik het liefste doe: het realiseren van prachtige projecten in de gebouwde omgeving.”

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn bij Consul Infra? Neem dan contact met ons op!