Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Goed nieuws, onze vacature grafische vormgeving is ingevuld!

Met de komst van Julia Chin hebben wij waardevolle specialistische kennis in huis gehaald. Julia is afgelopen juli bij ons gestart als Grafisch Vormgever én als Duurzaamheidsspecialist. Zij heeft de opleidingen Grafische Vormgeving en Urban Design succesvol afgerond en beschikt daarmee over een unieke combinatie van kennis die wij veelvuldig toepassen in de EMVI-plannen voor onze klanten.

Als Grafisch Vormgever speelt Julia een essentiële rol in onze tenderteams. In de competitieve wereld van de infrastructuur zijn tenders cruciaal voor het binnenhalen van nieuwe projecten. Deze plannen vereisen een combinatie van technische expertise en strategie, vertaald in concrete SMART-geschreven tekst mét natuurlijk een overtuigende vormgeving.
Want de juist de vormgeving draagt grotendeels bij aan de overtuigingskracht van onze plannen. Plannen lezen prettiger, ogen professioneel en we maken complexe (technische) zaken visueel. Afgelopen tijd heeft Julia moeiteloos al meerdere plannen naar een hoger niveau getild en hebben we overtuigend een zestal mooie werken aangenomen.