Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Een nieuw begin voor Kim

Sinds januari 2023 is Kim Kox in dienst bij Consul Infra. Ze gaat voor Zuyd Infra aan de slag als EMVI-schrijfster op onze vestiging in Den Bosch. Voorheen werkte Kim als communicatiemedewerker bij een groot technologiebedrijf. Dat beviel haar op zich goed, maar ze koos er toch voor om iets anders te doen. “Ik zat vast aan het volgen van steeds hetzelfde concept, zonder ruimte voor creativiteit”. Bij Consul Infra heeft ze die gevonden. Aan ambitie geen gebrek bij deze gedreven Brabantse: “Ik wil de beste planschrijver worden die ik kan zijn.”

Tijdens het zoeken naar een nieuwe uitdaging stuitte ze op een van onze vacatures. Er volgde al snel een eerste gesprek. “Ik had dat met Maikel, die meteen Willem erbij haalde om meer over de functie zelf te vertellen. Het was zo’n leuk gesprek dat we ruim een half uur langer dan gepland hebben zitten praten”. Kim was enthousiast hoefde niet lang na te denken toen we haar een meeloopdag op ons kantoor in Herten aanboden. Zo kon ze kennis maken met ons bedrijf en haar aanstaande collega’s. Ook kreeg ze een inkijkje in de wereld van de civiele techniek én in wat er allemaal komt kijken bij het schrijven van een EMVI-plan. “Behalve interessant en leerzaam was het ook een heel gezellige dag. Er was vlaai en iedereen was geïnteresseerd in mij en wat ik kan”, vertelt Kim.

De meeloopdag gaf de doorslag voor Kim. “Het enthousiasme van iedereen die ik leerde kennen, de platte structuur en hoe ik benaderd werd: open, geïnteresseerd en heel verwelkomend. Dat is waarom ik voor Consul heb gekozen” vertelt Kim. Consul Infra kan haar bieden wat vorige werkgevers niet konden: een prettige werkomgeving waar vrijheid en creativiteit centraal staat. “De sfeer is hier erg fijn. Ik voel me op mijn plek en ik merk dat ik mag leren. Iedereen is bereid om dingen uit te leggen en mee te denken, terwijl tegelijk mijn frisse blik op prijs gesteld wordt. Het is ook fijn dat we een relatief klein bedrijf zijn, daardoor is er veel aandacht voor de persoon en ben je geen nummer”.

Kim werd meteen betrokken bij lopende projecten van Zuyd Infra. Ze is begonnen met reviewen, om te kijken of ze met haar frisse blik het plan begrijpt en of het nog beter kan. Daarnaast heeft ze een begin gemaakt met een stakeholderanalyse voor een nieuwe tender. Ze waardeert het dat ze al meteen aan concrete tenders mag werken. “Ik vind het een mooie uitdaging om een begrijpelijk, overtuigend en creatief verhaal op papier te zetten waardoor de opdrachtgever denkt ‘Ja, dit is precies wat ik nodig heb!’ Daar krijg ik energie van!”

Wij zijn blij dat Kim bij ons aan boord is en merken dat dat gevoel wederzijds is. “Consul Infra is een sfeervol, open en respectvol bedrijf. Ik word gewaardeerd als mens en om wat ik te bieden heb, in plaats van dat ik ‘schrijver nummer zoveel’ ben. De meerwaarde zit voor mij in het stukje persoonlijke benadering, naast het mogen leren. Daarom ben ik blij dat ik deel uitmaak van deze mooie organisatie”, aldus Kim.

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn bij Consul Infra?

Kijk dan eens bij onze vacatures, of neem contact op met Judith via 06-14425574 of judith@consulinfra.nl.